Verpakkingen & Point of Sale materiaal

Huisstijl, verpakking en website

Huisstijl, verpakking en website

De verpakkingsindustrie
Alles heeft een verpakking nodig. De producten in de supermarkt, drogistenketens, het koekje bij de koffie in de horeca, de suiker. Of het fietsachterlicht van het warenhuis of bouwmarkt. Alles heeft een opdruk nodig, een omhulsel, met een bepaalde look & feel, ingrediënten declaraties, voedingswaarden, gebruiksaanwijzingen enz.

Een mooi voorbeeld hiervan is Slow Food Masters. Dit bedrijf levert aan vliegtuigcatering, sandwichindustrie, cateringbedrijven, saladeproducenten en horeca.

Zij heeft een nieuwe product op de markt gezet, Pulled Porc, getrokken varkensvlees, Pulled Beef, rundvlees en Pulled Chicken kip. Het vlees wordt ambachtelijk gegaard in een speciale smoker, 10 uur lang met gebruik met specerijen en appelhout zodat het een malse en unieke smaak krijgt. Direct nadat het uit de oven komt wordt het vlees uit elkaar getrokken (pulled) met speciale kammen. Qua huisstijl, dus logo/visitekaartje/briefpapier/brochure was er niets. Het was/is een relatief nieuw vleesproduct op de markt. De huisstijl met de website en de verpakkingslijn heb ik ontwikkeld. Stickers voor op de kiloverpakkingen, dozen voor de 2 kg verpakkingen, etiketten voor de bijbehorende sauzen en monsterflesjes hiervan. Dit alles in samenwerking met mijn vertrouwde webspecialist, (produkt) fotograaf, drukker en tekstschrijver.

Misschien heeft u behoefte aan een restyling van uw brand of wilt u een grafisch ontwerp voor uw private label producten. Of zoals bij bovengenoemde een nieuw packagingdesign. Ik denk graag met u mee! Ook kan ik u helpen om het POS materiaal, Point of Sale materiaal (reclame uitingen op de winkelvloer) zoals een display, poster, wobbler, banner, kleurenwaaier, folder, broadsheet, vloersticker, schapstrook en toonbank/showcard display.

 

Contact

Brenda Smeele
Grafische Vormgeving
Noordkade 64
(gebouw B)
2741 EZ Waddinxveen

tel: 06 524 20 663 | e-mail

Facebook